dimecres, 30 de novembre del 2011

pastis de aniversari

avui 30 de novembre toca fer pastis de aniversari, sobre tot que sigui dolç no al feu salat
perque salat es molt desagradable.Tingueu amb comte no fer molta bruticia i aprofitar els
ingrediens perque tot ès molt car i la palla va cara.
Ingrediens:  farina que sigui blanca
                  ous grocs o blancs
                   sucre de canya de bambu
                  chocolata negra no sigueu racistas
                  cireras de las negras si no trobeu las pinteu

    preperaçio

                tot ben remanat poseu-lo a la caçola amb poc foc
una vegada ben cuit al poseu a una safata i cubri amb mantega
blanca (no negra) despres adorneu amb les cireras.

       Bon profit (que tingueu sort)

2 comentaris:

  1. FELIÇ ANIVERSARI ANTONI !!!!!!!
    Desitjo que per molts anys poguis seguir participant i posant en aquest Bloc de Cuina,
    el teu toc d'humor. Amb el teu permís, agafo un tros de pastís.
    Salut

    ResponElimina