avui 30 de novembre toca fer pastis de aniversari, sobre tot que sigui dolç no al feu salat
perque salat es molt desagradable.Tingueu amb comte no fer molta bruticia i aprofitar els
ingrediens perque tot ès molt car i la palla va cara.
Ingrediens: farina que sigui blanca
ous grocs o blancs
sucre de canya de bambu
chocolata negra no sigueu racistas
cireras de las negras si no trobeu las pinteu
preperaçio
tot ben remanat poseu-lo a la caçola amb poc foc
una vegada ben cuit al poseu a una safata i cubri amb mantega
blanca (no negra) despres adorneu amb les cireras.
Bon profit (que tingueu sort)
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaFELIÇ ANIVERSARI ANTONI !!!!!!!
ResponEliminaDesitjo que per molts anys poguis seguir participant i posant en aquest Bloc de Cuina,
el teu toc d'humor. Amb el teu permís, agafo un tros de pastís.
Salut